al cincilea (27 octombrie 2010)

alta cerere de ajutor tehnic – alta “minciuna” a mea.

from    M B …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Wed, Oct 27, 2010 at 8:06 AM
subject    intrebare

cristian, stii cumva de vreun plugin care sa imi permita sa blochez direct emailuri, sa nu mai ajunga in spam, sa fie sterse imediat? sau cel mai minunat, ar fi sa ii trimit inapoi emailul, ca un fel de filter de email.
deci, ceva care sa imi puna sau nu in spam emailurile nedorite, dar sa mi le stearga automat.

m-ar ajuta mult, penca als asta continua cu harasarea.

oricum, ceea ce a scris acum pe blog la vlad e o minciuna crasa!!

from    tapirul tapirul@gmail.com
to    M B <…@gmail.com>
date    Wed, Oct 27, 2010 at 8:52 AM
subject    Re: intrebare

singurul la care  ma pot gândi este “wp-ajax-edit-comments”, pluginul care da userilor sansa sa-si editeze comentariile într-un anumit timp definit de tine (poti deactiva chestia asta daca vrei). Pe lânga editarea comentariilor îti da si optiunea de “blacklist” bazat pe IP, email, nickname (una sau toate). Sunt doua optiuni, “spam” si “blacklist” – cred ca blacklist face ce zici tu (le sterge direct), în timp ce “spam” le baga la spam (dar nu sunt absolut sigur)- vezi poza.

Pluginul a trecut la varianta platita, vad (nu foarte scump), dar înca mai am varianta de când era free (am atasat zip).
http://www.ajaxeditcomments.com/forums/signup/
2 attachments — Download all attachments
ajax-edit-comment.jpg    ajax-edit-comment.jpg 63K
wp-ajax-edit-comments.zip 1337K

M B
merci mult!!

10/27/10
tapirul to MB

PS: cand dai click pe “blacklist” ai doua optiuni, “main” si “advanced”, la advanced zice ca sa fii atent ca nu poate fi undone – cred ca aici trebuie sa intri (aici cred ca sterge direct) – vezi poza
O sa testez cu un comment folosind adresa de email a lui arnold suorti ala (l-am blacklisted deja) sa vad ce se intampla.

Inca ceva, daca ai “Akismet” filter ala activat, dezactiveaza-l si sterge pluginul, ca e o mare tzeapa a lui Matt Mullweg ala cum il cheama (fondatorul wordpress). Testul a fost simplu, pe blogul lui vlad intrau, zice-se, sute de comentarii pe care akismet le arata ca filtrate (erau in queue). Surpriza, am dezactivat akismet si nu a intrat nici un spam in queue (te-ai if asteptat ca tot ce filtreaza akismet sa intre in continuare, nu?);  De peste trei ani de cand nu mai folosesc akismet au fost comentarii spam cam unul pe luna, cel mult (de obicei intra patru-cinci unul dupa altul de la cate un spammer care trece de verificarea aia cu cuvant, si dupa aia patru luni zero spam) – si asta pe blogurile cu trafic mai mare, vlad si impricinatul. Peter’s Custom Antispam si cu Bad Behavior sunt suficiente se pare, cuplat cu banul pe .htaccess unde bag toti chinezii si rusii
ajax-edit-options.gif 21K

from    tapirul tapirul@gmail.com
to    M B <…@gmail.com>
date    Wed, Oct 27, 2010 at 9:45 AM
subject    Re: intrebare

…nu merge, tot la spam intra, am incercat cu emailul lui suorti ala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *