al doilea (19 septembrie 2008)

un “follow up” al primului email, publicat în urma reacțiilor publice ale lui mb

from Cristian Dogaru dogaruc@onid.orst.edu
to ***
date Fri, Sep 19, 2008 at 2:39 AM
subject (no subject)

Domnule B.,
Daca este vorba de plangeri, eu am mult mai multe motive sa fac plangere oficiala catre universitatea la care lucrezi pentru atacurile la imagine la care ai recurs, a mea si a universitatii mele. Paranoia dumitale nu e justificare pentru un comportament asa de franc badaran si antiprofesional. Date strang si eu, toate postarile dumitale defaimatoare la adresa mea sunt puse la loc sigur. Pentru propria protectie. Nu trebuie sa le analizez eu sau dumneata pentru a vedea cine insulta pe cine, o terta parte, oficiala, va fi suficienta.
Amenintarea dumitale cu impersonarea este ridicola, iar cu harasarea si mai ridicola. Go ahead and complain, sa vedem ce rapsunsuri o sa primesti. Dar fii pregatit pentru reactii daca o faci.
Atat am avut de spus. Banuiesc ca o sa faci si mesajul acesta public, cum l-ai facut si pe celalalt, asezonat cu ironiile de rigoare – go ahead, nu ma deranjeaza. Ba chiar ma aranjeaza, ca se mai aduna piese la dosar.

from Cristian Dogaru dogaruc@onid.orst.edu
to ***
date Fri, Sep 19, 2008 at 4:30 AM
subject Re: (no subject)

Harasare: dumneata publici un post deriziv, plin injurii si insulte, la adresa mea, post pe care l-ai anuntat si pe blogul sorei mele (nu poti spune ca nu aveam ce cauta pe blogul dumitale). Am tot dreptul sa replic si sa ma apar, ceea ce nu se incadreaza la harasare. Dumneata imi blochezi acest drept stergand comentariile. A trebuit sa gasesc o cale ocolitoare ca sa fac un simplu anunt. La fel, mesajul trimis pe aceasta adresa de email nu este harasare, pentru ca asta este adresa dumitale publica.

Impersonare: folosirea unei adrese de email este departe de a fi impersonare. Nu esti singurul care are numele asta. Pe de alta parte, daca ma acuzi, public, de impersonare, inseamna ca implicit recunosti ca Wandering Elf si MB sunt una si aceeasi persoana. Am suficiente dovezi care spun ca Wandering Elf/MB cunosteau identitatea lui “tapirul” in momentul in care scria posturile defaimatoare, la adresa mea si a universitatii mele.

Eu vreau sa te las in pace, cu conditia sa ne lasi si tu in pace, si pe mine si pe sora mea. Ai blog, ai prieteni, te rog frumos abtine-te de a mai interactiona cu mine sau cu ea. Daca voiai cu adevarat sa opresti circul, in primul rand nu il incepeai, si in al doilea rand stergeai tot postul acela de prost gust, nu umai comentariile.

Ti-am blocat deja IP-ul la mine pe site, nu mai poti intra decat daca folosesti proxi-uri, si daca o faci o sa te detectez repede.
Din punctul meu de vedere, si incepand din acest moment, Wandering Els si MB nu mai exista. Te rog frumos ca si eu si sora mea sa nu mai existam pentru tine. Pe blog la dumitale poti sa scrii ce vrei si cum vrei, promit ca nu o sa mai intru sa citesc de acum incolo.

Cum am zis si in mesajul precedent, eu am mai multe motive sa fac plangere. Urmatorul pas va fi sa traduc mesajele dumitale si sa le trimit departamentului sub forma de scrisoare deschisa. Nu vreau sa ajung acolo.

Eu ma opresc aici, sper ca definitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *