al saselea (5 noiembrie 2010)

un alt email initiat de wandering elf (eu nu am mai initiat alte schimburi de mesaje dupa primele trei din 2008).

asta e conversatia in care, in final, a cerut sa-i spun ce mi-a zis als. cu promisiunea, citez, “nu o sa iti folosesc niciodata numele si nici ceva care sa il faca sa creada ca mi-ai zis ceva”. Promisiune pe care nu a tinut-o. Ulterior, pe blogul lui stefan, a declarat ca s-a folosit de fapt de mine, ca a facut presiuni asupra mea ca sa ii spun ce mi-a scris als (din conversatia de mai jos se vede ca nu este adevarat), ca a plantat mesaje in cateva locuri, ce eu (tapirul) sunt pentru el (wandering elf) “peanuts”, etc.

from    MB …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Fri, Nov 5, 2010 at 7:16 AM

vezi ca isuciu a revenit. de copiat toate paginile cu toate infectiile debitate de catre cei doi. ca l-as fi hackerit pe cretinul ala etc.

from    tapirul tapirul@gmail.com
to    MB <…@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 3:41 PM
subject    Re:

domnule, pana la urma CE ai cu mine, sor’mea si vlad??? ti se pare tie ca ne-am dat de partea lui als sau ce?
nu zi ca nimic, ca ar fi caraghios.

from    MB …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 9:30 PM
subject    Re:

cu tine – nimic pana cand incepi sa injuri si name calling.

cu sora ta – mai multe. bref, ar fi bine sa lase atitudinea de “sedusa si abandonata” caci a gresit clientul. si sa o lase mai usor cu aruncatul cu cuvinte si cu sufocarea de indignare. la mine nu tin acte din astea.

cu vlad, ca nu are pelotas.

cu als, nu stiu. daca v-ati dat de partea lui als, chiar si numai de-ai dracului sa ma enervati pe mine, atunci nu pot sa mai am pic de respect pt. voi.

iar cand sora ta vine cu chestii de genul “pe ALS il stimez pentru ceea ce face si scrie in afara blogurilor (eu banuesc ca el deruleaza un mare proiect cu “veatza pe bloguri” – citeste si ultimele articole ale lui plesu in DV).”, sorry da nu mai pot fi nici macar politicos.

nu mai pun ca stiti ce mi-au facut si nimeni nu a zis nimic. NIMIC. a, da, stiu, nu e treaba voastra. convenabil, nu?

from    tapirul tapirul@gmail.com
to    MB <…@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 9:56 PM
subject    Re:

nu, nu stiu ce ti-a facut als, nu ai zis nimic (poate la tine pe blog, dar nu citesc).  si chiar daca ti-a facut, nu e treaba mea sa te mângâi pe cap si sa te cainez. când ai nevoie de ajutor îl ceri si îl ofer daca pot si vreau, alminteri e ca în bancul cu baba care a fost ajutata sa treaca strada de catre pioneri, chiar daca ea nu voia. esti barbat, major si vaccinat. pe de alta parte nu am lucrat împotriva ta, asta de ce nu esti în stare sa vezi? – nu am acceptat oferta lui als, am încercat în continuare sa-ti respect anonimitatea, nu am luat în derâdere activitatea ta academica (cum ai facut tu cu mine – si nu întreba unde si când)

de înjurat, ti-am mai zis, tu ai injurat primul, demult, eu m-am abtinut mult. de la un timp am renuntat – si chiar si asa, nu te înjur pe cât înjuri tu (dar probabil ca o sa zici ca îti pun chestii în gura); ai recitit povestea? – ma îndoiesc. si pot sa îti raspund cum ai zis si tu, sunt academic, am gura mai sloboda. De ce tu ai voie si eu nu? De ce nu vezi ridicolul situatiei în soliciti  scuze pentru ca ti se vorbeste într-un anume fel în timp ce tu, în aceeasi fraza, folosesti aceeasi exprimare pentru care vrei sa ti se ofere scuze?

name calling – în opinia mea NU este name calling. E un diagnostic (serios), nu  o insulta. Si Bill Gates sufera de Asperger. Ca am au nu caderea sa pun diagnostice, e alta poveste si e treaba mea si dreptul meu la opinie, la fel cu si tu ai dreptul la opinii cum ca sor’mea e mincinoasa, “sedusa si abandonata” iar eu mai stiu eu cum.

de partea lui als nu s-a dat nimeni dar din nou, din cauza problemelor tale de interpretare a proceselor sociale, tu esti convins ca da – nu te poate clinti nimic din convingerea asta. si vad ca nu unui om îi poti stima opera (sau sa îl stimezi ca ceva) fara sa îl stimezi pe om în sine – asta e un exemplu de intricare sociala pe care tu, aparent, nu o întelegi, la tine ori e alba ori e neagra, ori e de dispretuit si trebuie dispretuit în toate aspectele, ori nu. io pot sa apreciez si sa stimez poezia lui Adrian Paunescu chiar daca, ca om, îl dispretuiesc

cu sor’mea – nu te-a pus nimeni în nici o pozitie, “clientul”, “la mine nu tin”. nu îti place ce-cum scrie, aibi bun simt si ignora.

scrisesem niste comentarii la vlad chiar înainte ca el sa “lockdown” blogul, poate apar înca în readere. am decis sa le sterg pentru ca erau scrise la nervi si nu exprimau corect ce voiam sa spun.

from    MB …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 9:58 PM
subject    Re:

ai zis ca stii deja! nu, nu e vorba de mangaiere pe cap!

revin, am un cacat de conference call.

from    tapirul tapirul@gmail.com
to    MB <…@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 9:58 PM
subject    Re:

corectura: “si vad ca nu  întelegi/accepti ca unui om îi poti stima opera”

from    MB …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 10:01 PM
subject    Re:

nu are nicio opera!!! tocmai aia e!! cum e pe bloguri asa e si irl!!

from    tapirul tapirul@gmail.com
to    MB <…@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 10:07 PM
subject    Re:
cronicile de film si etc – dadeam un exemplu

cred ca ai înteles gresit undeva cum ca eu as sti ce ti s-a întâmplat tie. Am zis ca am vazut la isuciu ce a scris idiotul de DM, da, dar când ai zis “nefacuta din iulie” (si acum când zici ce ti-a facut ALS) am crezut ca te referi la ceva mai mult (de exemplu ca ti-ar fi scris si tie la departament, etc).
pe scurt, eu nu stiu decât de amenintarile idioate ale lui DM de la isuciu – nu de altceva, nu de ceva ce ti-ar fi facut als.

from    MB …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 10:54 PM
subject    Re:

alea – amenintarile, sunt caz f. grav. ar mai fi acuzatiile continui ale lui als ca i-as fi facut figura lui lector. continuu! cum ziceam, a trebuit sa iau contact cu dept. lor ca sa se lamureasca lucrurile.

dar din fericire, sunt sigur ca ALS/Suciu sunt in spatele lui DM. este acelasi DM care l-a harasat pe lector, iar ceea ce a scris als cu diverse ocazii arata clar ca stie despre cine e vorba. tu, ca imi spui acum ca s-a apucat sa faca “coalitii” et al. ma face sa cred ca DM poate fi un al treilea, cooptat de als.
chiar si asa:

1. suciu este vinovat ca tine pe blogul sau acele amenintari. e ca si cum as lasa pe unul la mine care te ameninta pe X ca ii da foc la casa. este ilegal. e nevoie sa demonstrez de ce?
2. als este vinovat de instigare.

in plus, am atat IP-ul aluia + adresa de email, care adresa de email a folosit-o si in cazul lui lector.

deci, sumand: als se face vinovat de calomnie urata. si als stie cine i-a facut-o lui lector.

ei, eu nu ma joc cu astea, pentru ca als nu se rezuma la “WE a trimis scrisoare la dept. lui lector” ci foloseste numele meu. 3 luni mi-au trebuit sa dibuiesc ca DM e acelasi in ambele cazuri (la lector il chema aposztol). asadar als a vrut sa ma distruga pe cale de serviciu prin aceste porcarii.

de ce zic ca DM=ALS/Suciu – datorita reactiilor pe care le-au avut pe blogul lui suciu cand am iesit la atac in septembrie. suciu a fost mort in papusoi 1 saptamana, alalalt injura si zicea ca eu mi-as fi facut-o singur. dupa care als, intr-un acces de “sinceritate’ a zis destul de multe despre acel DM, inclusiv faptul ca sunt urmarit pas cu pas.
din intamplare, am dibuit IP-ul de serviciu al lui Suciu si atunci ala a inebunit de frica. pentru ca aceasta hartuire combinata cu “urmaritul pas cu pas” vor ajunge mai devreme sau mai tarziu la serviciul lui. care se ocupa cu…strangerea de informatii. ei, suciu a facut asta ilegal. suciu nu e securist ci un nenorocit de contopist. dar lucrand unde lucreaza, he’s fucked.

cam asta e cu facutul – deci nu vorbesc numai de chestia din iulie, ci de intregul futai aprilie-iulie, in care initial am fost acuzat de o chestie marsava si pedepsibila aici, dupa care eu la randul meu am fost amenintat. toate pe acelasi blog, proferate de aceiasi 2 indivizi.

o sa raspund la punctele tale mai incolo, mai pe seara…

from    MB …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Tue, Nov 9, 2010 at 10:57 PM
subject    Re:

a, ar mai fi niste amenintari ale lui als in aprilie, la stefan, ca daca vrea, ma da el afara.

from    MB …@gmail.com
to    tapirul <tapirul@gmail.com>
date    Wed, Nov 10, 2010 at 3:05 AM
subject    Re:

m-am tot gandit ce si cum sa scriu. si am obosit de atata gandire. asa ca scriu f. scurt:

the crux of the problem e ca voi 3 aveti comportamentul asta de gasca. zici cuiva ceva, sar toti 3 de nu ai aer. si asta nu e normal. nu mai zic ca nu e bine, caci nu asta e prietenie dupa parerea mea. bun, voi 2, fratii, inteleg. dar cu vlad nu mai inteleg.
si chestia cu als era legata de asta: daca s-ar fi intamplat unuia din voi l-ati fi urmarit si in mormant. dar daca e altul, atunci ce ne aia pe noi? mai mult, daca e elful, lasa, sa i-o mai traga.
si chestia cu als depaseste nivelul individual. eu sunt doar 1 din cei atacati. si indivizii astia 2, suciu & als, au capatat curaj cu fiecare “victorie”.
aici e vorba de asanarea webului. nu vorbesc acum de trolismele lui als sau prostiile lui suciu. ci de chestii mai serioase. tu chiar crezi ca als e de aiurea pe net, in afara ca e terenul perfect pt. boala lui? eu cadeam, sa zicem, cine urma?
gandeste-te la asta, nu e nevoie sa imi raspunzi. gandeste-te ca intr-un fel e similar cu articolul ala despre covrigi. pune-ti singur intrebarea: daca nu era vlad la mijloc, ai mai fi sarit asa?

cu restul nu mai am putere sa mai scriu, explic, ras-explic. ce pot sa iti zic e ca imi cer scuze pt. tot ce ti-am facut si ca o sa incerc sa nu mai fac. o sa ma straduiesc, de fapt.
cu “paranoia”, whatever, iti zic ca nu am asa ceva. sufar eu de altele, nu de asta. dar nu o mai folosi (de aia am zis de “barca”), caci ii dai apa la moara lu als: ala, printre altele incearca sa ma “picteze” ca fiind paranoic, asa ca ceea ce spun e apriori o nebunie. de ce? pt. ca eu vorbesc constant despre o anumita gasca de la putere.
bataia dintre mine si als e cu bataie mai lunga si als se intampla sa fie cel mai agatabil de catre mine la ora asta. cand o sa fiu mare, o sa incerc sa ma dau la gatul adevaratilor raptori. evident, daca nu o sa crap pana atunci sau nu o sa mi se faca sila de-a binelea – e posibil sa se intample asta.

ziceai ca sa te intreb de ajutor. ok. as vrea sa stiu cam ce ti-a cerut als. nu o sa iti folosesc niciodata numele si nici ceva care sa il faca sa creada ca mi-ai zis ceva. tu nu esti singurul pe care l-a contactat pt. “cruciada” lui*. nu stii ce presiuni a facut la boladenieve (mi-a spus), numai ca sa nu mai comentez la ea. banui ca si la lector a facut presiuni, dar in aprilie si lector a pus botul si etc.
individul e f. periculos, stiindu-se neagatabil. si, inca o data, nu sta de aiurea pe net.
apropo, chestia aia din iulie crezi ca e noua? nu! exact aceeasi metoda a folosit’o mihaies in 2004, cand cu oierii mintii si semnaturile noastre catre basescu sa il dea afara. exact asa i-a amenintat in public, in scris, pe 2 din cei care am semnat, “capii” de fapt. ca ii da el in gat la decan etc. etc.
deci pune si tu 1 langa 1 si vezi ce iese.

*sublinierea mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *