primul (17 iulie 2008)

“faimosul” prim email prin care l-am contactat nesolicitat (deci călcând legea, după legile lui wandering elf). a fost determinat de o discuție la vlad pe blog

Date: Thu, 17 Jul 2008 11:21:17 -0700
From: Cristian Dogaru
To: ***
Subject: (no subject)

Domnule MB

Vreau sa lamurim cateva lucruri.
Revenirea dumneavoastra pe blogul lui Vlad a fost pusa sub conditia – reciproc acceptata, chiar daca tacit – de a ne abtine de la “luatul in balon”, ca sa va citez. Vreau asta nu pentru ca sunt “dama in distres” si nu as suporta ironiile si  mojiciile per se, ci pentru ca nu le suport intr-un cadru asa de frumos ca dulcea mahala a lui Vlad. Daca aveti chef sa ne porcaim, va invit pe vizuina, avem o sectiune special dedicata concursului de mojicii. Promit ca o sa fac fata. Eu am incercat sa imi respect partea mea de promisiune, dar se pare ca dumneavoastra nu puteti. Acest fapt nu ma mira, dealtfel, avand in vedere evolutia dumneavoastra din trecut. O paranteza, _*nu vreau absolut **nici o explicatie sau justificare*_ cum ca comentariul dumneavoastra nu a fost luare in balon – nu vreau sa imi fie insultata inteligenta din nou.

Prin urmare, va rog sa fiti avertizat ca de acum incolo voi sterge personal (chiar cu riscul de a-l supara pe Vlad) orice comentariu adresat /*mie*/, din genul celui pe care l-ati postat ieri, cel cu maxima de prost gust. Si anume  comentarii cu ironii ieftine, IN DEFINITIA MEA. Fara discutii si fara explicatii. Ramane la alegerea dumneavoastra decizia de a participa in continuare la celelalte discutii de pe blog – nu voi interfera si va voi ignora complet. Ca o parere personala, comentariile dumneavoastra sunt de o calitate indoielnica, nu aduc nimic nou discutiei, ba dimpotriva, mojicia dumneavoastra (de care se pare ca nici macar nu sunteti constient) instiga conflicte care nu sunt necesare. Faptul ca deocamdata conflictele sunt doar intre mine si dumneavoastra nu e o justificare; daca ceilalti comentatori sunt mai delicati decat mine si aleg sa nu va raspunda, asta nu inseamna ca nu sunt afectati. In concluzie, daca decideti sa nu mai participati la discutiile de be blog, nu va avea nimeni nimic de pierdut (respectul meu l-ati pierdut demult, in ciuda – si de fapt cu atat mai mult – stralucitei cariere academice a dumneavoastra . Nu am iluzia ca dumneavoastra dat doi bani pe respectul meu.)

O nota aici, nu ne faceti nici o onoare, nimanui, prin faptul ca participati la discutiile de pe blog, asa ca amenintarile dumneavoastra (repetate) – sper ca intelegeti figura de stil din spatele cuvantului “amenintare” – ca nu o sa mai scrieti sunt cel mult hilare.

Cristian Dogaru (tapirul)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *