WE, postul IV

Primesti ceea ce meriti

Scris de Wandering Elf pe februarie 14, 2009

Deci, I speak the truth si ma aleg cu o cause for libel. Iar Tapirul, ca de obicei, uita anumite amanunte esentiale.

Cum ar fi faptul ca primul pas a fost al meu (ca deobicei) spre sora-sa, cu propunerea de stopare a tampeniilor: eu scoteam niste posturi in care aratam malitiozitatea Tapirului (in ambele sensuri, inclusiv cel englezesc), iar el, la randu-i scotea si niste tampenii de pe blogu-i. Am facut asta pentru ca am vazut ca terte persoane, respectiv sora sa, sufera din cauza unor orgolii si actiuni prostesti. Dar vad ca nu s-a inteles. Eu (ca deobicei, iarasi) mi-am facut partea, dar domnul Tapir s-a asteptat invitat. Cam pana in decembrie, cand am vazut ca numele meu incepe sa fie asociat pe motoare de cautare cu acel post. Chestie care se poate judeca drept libel/slander, daca nu e insotita de fapte doveditoare.

In acel moment, ce trebuia sa fac? Sa ignor, sa trec la represalii, sau sa incerc sa rezolv amiabil situatia?

Acum, Tapirul (se) explica din nou (cum indraznesc eu sa nu am simtul umorului cu EL), de fapt razbunandu-se in stilul sau clasic pe faptul ca ii spun niste lucruri adevarate in fata: nu Tapire, nu stii ce e aia “maieutica”, nu stii ce inseamna deductie si nici inductie, de fapt nu stii foarte multe lucruri. Chestie care e ok pana la urma, ca nimeni nu este atotstiutor. Numai ca aceasta devine iritanta si chiar periculoasa cand e folosita drept “stindard”. Tu nu faci “maieutica”, tu nici macar ”nu te intrebi”, ci provoci. Ai facut asta sistematic vreme de cel putin 2 sau 3 ani, de cand umbli pe bloguri. Iar daca ti se spune in fata ca intrebi prostii, sau ca spui prostii, reactionezi din ce in ce mai violent.

Repet, ca sa nu se spuna ca nu am fost clar: ceea ce este acum pe web este cauza de defaimare. Este ultima oara cand spun asa ceva. Daca vreodata numele meu va fi asociat cu asemenea pagini, voi fi nevoit sa imi angajez avocat.

Ca de obicei, ma abtin de la chestii de mahala si nu dau nume reale. Tot in zona evitarii mahalalei mioritice, voi prefera ca acest blog sa intre sub parola, tocmai ca nu fie indexat de motoare de cautare si sa nu fac rau la terte persoane. Dar, tot ca de obicei, daca daunele care le suport vor depasi localul, voi fi nevoit sa actionez. Cred si sper ca am fost clar in tot ce am scris pana acum.

Iar tie, Vlad, rusine sa iti fie. Pana la urma, numai gura e de tine. Vai, ce ganduri inalte avem, ce lucruri si poesii frumoase spunem, vrem sa facem reviste. Dar suntem si “impartiali” ca romanul. Tu, ca de obicei taci. Stii, eu in locul tau as mai lua o pauza de la textele pe care le produc si m-as gandi de ce nu sunt in stare sa fac anumite lucruri simple.

Acest articol a fost publicat pe februarie 14, 2009 la 3:58 pm şi e postată la Getting down to business. Tagged: porcarii. Poţi urmări răspunsurile acestei însemnări prin RSS 2.0 feed. Răspunsurile sînt închise momentan, dar puteți trackback from your own site.