WE, postul I

postul lipsa de pe blogul elfului, cu comentarii cu tot. L-am luat din Google Cache. La copy/paste vad ca a luat toate formatarile html. Daca elful (sau altcineva) va zice ceva de proprietati intelectuale, o sa ii reamintesc ca intr-un post recent al domniei sale tocmai declama ca odata ce publici ceva public (imi plac pun-urile), nu prea mai e al tau, ba’ chiar devine un script (sic!) in brauserul propriu.

Comentariile mele la postul de mai jos (postat de WE pe blogul personal) le-am postat sub numele WE – povestea asa cum o vad eu

Tapirul sau bomboana sarita din coliva Mahalalei

Acest mesaj nu va fi usor de scris, din motive atat subiective, cat si de PR. Adica, posibil ca multi oameni sa se supere (si mai tare) pe mine dupa ce il vor citi. Mai rau, posibil sa fiu spurcat prin fel de fel de colturi bloggeristice. Oricum, evolutia lucrurilor impune la nivel obiectiv acest post.

Este vorba de Tapirul, acest vesel personaj bloggeristic, ruda prin comportament cu Valerian Stan, “omul cu laptopul”. Tapirul, printre altele, face si pe administratorul unui blog cel putin decent, Mahalaua lui Vlad Stroescu. Imi place cum scrie Vlad si imi place ca personaj virtual. Deasemenea, cred ca este un medic (psihiatru) care stie ce face, chestie mai rara in Romania. De aceea si frecventam acest lacas: pentru a mai citi ce mai scrie. Asta nu a anulat niciodata modul meu mai direct de a fi: cand imi place ceva spun ca imi place, iar cand nu imi place ceva nu voi sta mut.
Aici este de adaugat o anumita “concurenta” cu Tapirul, care la un moment dat a degenerat intr-o cearta. Oricum, lucrurile pareau sa se fi calmat. Pana cand, intr-o buna zi, eu nu am ce face si, exasperat de imposibilitatea de a trimite vreun comentariu, scriu ceva despre “personalul tehnic”. Horribile dictu! Toti ingerii Apocalipsei si-au sunat trompetele simultan, iar ego-ul Tapirului infuriat s-a revarsat mai abitir decat Katrina peste N’Orleans. Cum am indraznit sa ii spun asa ceva? Cum am putut sa il umilesc in asemenea hal? Cum, cum, cum?

In my defense, inca o data, evident ca am fost ironic in acea spusa, dar si mai evident ca nu am fost deriziv. Adica, mai pe intelesul chivutelor tapirice, da, a fost un misto, dar unul fara venin. Fara niciun dublu sens. It was a joke, for God’s sake! Asa cum am mai spus, eu sunt personal tehnic la ceea ce lucrez. Nu mai spun ca interpretarile sale sunt si raman ale sale.

Bon, daca lucrurile s-ar fi oprit aici ar fi fost bine. Numai ca Tapirul, in his selfrighteouss fury (ce mai, Dies Irae la nivelul Plostinei) ridica miza de unul singur, postandu-mi numele din buletin (nu e nicio problema, pana la urma). Si mai imi si trimite si un mesaj pe emailul personal, aratandu-mi astfel ca ma cunoaste (dupa sandale, Cenusareaso!). Un gest gratuit si dizgratios.
Initial am vrut sa sterg mesajul; o prietena m-a sfatuit sa nu reactionez. Numai ca eu sunt prea capos sa ascult de sfaturi de bun simt. Asa ca am hotarat sa postez bucati din aceasta misiva istorica.
Veti spune ca este un gest urat. Da, este. Dar porcairea mea absolut gratuita in public este si mai urata, iar ceea ce voi posta a fost deja scris de domnul Tapir pe Mahala. Asa ca nu fac decat sa repet niste lucruri deja postate in public si indexate de motoarele de cautare.
Asadar, here it goes:

“Domnule [..],
Vreau sa lamurim cateva lucruri. Revenirea dumneavoastra pe blogul lui Vlad a fost pusa sub conditia – reciproc acceptata, chiar daca tacit – de a ne abtine de la “luatul in balon”, ca sa va citez.
Vreau asta nu pentru ca sunt “dama in distres” si nu as suporta ironiile si mojiciile per se, ci pentru ca nu le suport intr-un cadru asa de frumos ca dulcea mahala a lui Vlad.
Daca aveti chef sa ne porcaim, va invit pe vizuina, avem o sectiune special dedicata concursului de mojicii. Promit ca o sa fac fata.
Eu am incercat sa imi respect partea mea de promisiune, dar se pare ca dumneavoastra nu puteti. Acest fapt nu ma mira, dealtfel, avand in vedere evolutia dumneavoastra din trecut. O paranteza, nu vreau absolut nici o explicatie sau justificare cum ca comentariul dumneavoastra nu a fost luare in balon – nu vreau sa imi fie insultata inteligenta din nou.
Prin urmare, va rog sa fiti avertizat ca de acum incolo voi sterge personal (chiar cu riscul de a-l supara pe Vlad) orice comentariu adresat mie, din genul celui pe care l-ati postat ieri, cel cu maxima de prost gust. Si anume comentarii cu ironii ieftine, IN DEFINITIA MEA. Fara discutii si fara explicatii. Ramane la alegerea dumneavoastra decizia de a participa in continuare la celelalte discutii de pe blog – nu voi interfera si va voi ignora complet. Ca o parere personala, comentariile dumneavoastra sunt de o calitate indoielnica, nu aduc nimic nou discutiei, ba dimpotriva, mojicia dumneavoastra (de care se pare ca nici macar nu sunteti constient) instiga conflicte care nu sunt necesare. Faptul ca deocamdata conflictele sunt doar intre mine si dumneavoastra nu e o justificare; daca ceilalti comentatori sunt mai delicati decat mine si aleg sa nu va raspunda, asta nu inseamna ca nu sunt afectati. ”
And so it goes, on and on.

Comentariu general 1: a se remarca stilul caznit si oscilant al misivei atat-de-prea-caragialeasca. Cat si dorinta de a insulta, cu orice pret.
Comentariu general 2: Tapirul, pentru a fi vazut, citit, bref bagat in seama, trebuie sa sublinieze, ingroase literele sau sa scrie cu majuscule.

Comentariu analitic 1: petitia incepe prin “sa lamurim”, dupa care sare la avertizari (ma roaga sa fiu avertizat, of, limba romana!)
Comentariu analitic 2: nu neaga faptul ca este “damsel in distress” (si nu cum scrie el). De fapt, Tapirul afirma ca este o asemenea damsel cu un obraz mai gros si gata sa se porcaie. Pe scurt, o chivuta!
Comentariu analitic 3: definitia lui este lege pentru acest univers. Aceasta definitie, impreuna cu Tetragrammatonul sunt scrise cu majuscule. Adica, aceasta chivuta are usoare probleme de personalitate, numite complexe de inferioritate. Care revin, obsedant, de-a lungul intregii misive.
Comentariul analitic 4: Tapirul este ceilalti. El stie apriori ce gandeste fiecare. Altfel, este spus prima parte a stanilistului “daca nu esti cu mine esti impotriva mea”. Pentru Tapir, toata lumea e cu el si impotriva mea. Quite disheartening for my future, wouldn’t you say?

Ma opresc aici, este suficient. Tu, iubite cetitoriule esti cel care vei judeca, sau nu, aceasta situatiune trista dar plina de invataminte.
Nu pot incheia fara inca o “plecaciune” in fata lui Vlad. Omul scrie bine, cred ca are potential scriitoricesc si chiar mi-e drag in calitatea sa de blogger (i.e., un non-zombie filosofic si virtual). Numai ca Tapirul, aceasta bomboana mai vivace din coliva Mahalalei, a luat-o ad literam si s-a gandit ca acesta este locul cel mai potrivit unde sa isi expuna insecuritatile.
Si astfel stricand boland dialoguri in mod sistematic.

Nu in ultimul rand datorez ceva Zazei: blogul ei mi-a fost inspiratie pentru a imi tine treaza ironia si spiritul persiflant.
Iar tie, iubite cetitoriule, multumesc pentru rabdare si intelegere.

Ca intotdeauna,
Mihai

Anonymous stefantalpalaru said…
Pare o nemulţumire mai veche care a profitat de ocazie să iasă la lumină. Îţi dai seama că m-a bufnit râsul la partea cu divulgarea numelui, însă n-am înţeles cum ai ajuns tocmai tu să atragi mânia lui Zeus.Oricum, cred că Vlad trebuie lăsat sub papuc pentru că doar aşa are motive să inventeze paradisuri artificiale. Dacă nu ar avea probleme ar dispare şi motivaţia din spatele textelor, deci e spre binele nostru, al cititorilor, să existe un tiran care să şteargă comentarii şi să pună beţe în roate blogului. Spinul din pieptul păsării-spin, dacă vrei 😉 

July 17, 2008 5:09 PM

Blogger Wandering Elf said…

Cu “divulgarea” numelui e si nu e de ras, din cauza nenorocitului asta de Google. Individul poate sa continue sa ma porcaiasca, sa verse laturi si dupa aia numele meu e indexat cu toate aberatiile din lume. Chestie pe care de fapt l-am avertizat sa nu o faca, pentru ca exista slander etc.”Tocmai eu”…pentru ca eu am cam fost singurul care a fost in contradictie cu Vlad. Eu, din nefericire, voiam doar sa discut cu el. Si aici a inceput sa se bage ipochimenul, ca sa il “apere” pe Vlad. S-a bagat in stilul ranjit-chefliu de Romania, care pur si simplu il urasc. S-a ajuns sa ma spurce cu ceea ce fac, sa afirme ca sunt un idiot in ceea ce fac, ca nu stiu nimic. Chestie la care nu am rezistat si a trebuit sa replic. Ideea e ca pana la urma l-am obligat sa isi ceara scuze in public, printre altele, chestie care nu i-au dat bine. 

Acum a luat-o din nou din loc. Pentru nimic. Eu nu am reactionat la niste ironii “fine” de-ale lui, numai ca faza cu frecarea nenorocitului aluia de blog, in loc sa il lase simplu m-a exasperat. Si restul se stie.

Da, ai dreptate cu Vlad.

Sincer, mi-e greata la nivel fizic de toata chestia asta sordida si stiu ca nu sunt raspunzator. Sau in fine, sunt raspunzator pentru ca nu invat o data ca nu exista.

Multumesc pentru suport.

July 17, 2008 5:18 PM

Blogger Ioana Dark a lu Noe said…
haoleo, sa stii ca te-am gugalit si m-am impresionat. 

July 18, 2008 1:51 AM

Blogger Wandering Elf said…

Cine ti-a permis asta?:) In fine, nu stiu cum si ce ai gugalit, dar chiar nu ai de ce sa te impresionezi.Si nu mai face misto de mine:( 

July 18, 2008 2:38 AM

Blogger Ioana Dark a lu Noe said…
nu fac domle, io apreciez de-a binelea. 

July 18, 2008 3:46 AM

Blogger Wandering Elf said…

bine, te cred, desi nu mi-e inca clar ce anume te-a impresionat. 

July 18, 2008 3:54 AM

Blogger Ioana Dark a lu Noe said…
phdneurobiologie. sunt fan creier;)) 

July 18, 2008 4:15 AM

Anonymous Vlad said…
Wandering Elf, Tapire, şi oricine altinceva e interesat (pt că nu e prima dată când se ia lumea la ceartă în Mahala; iar în alte dăţi mi-am luat eu pumni în bot, foarte degeaba, pe motiv că nu interveneam să păstrez ordinea şi disciplina, căci Mahalaua, les amis, e unde te aştepţi mai puţin.)Eu cred sincer că nu există niciodată o justificare valabilă de a dispreţui sau detesta pe altcineva. Sper că asta nu e decât încă o bălăcăreală cum înfloresc adesea pe net. Nu e nicio originalitate în bălăcăreală, o să scriu un post pe blog despre asta, dar m-am gândit să scriu şi aici, în ideea că v-aţi supărat pe mine şi nu o să mă mai vizitaţi (pierderea ar fi doar a mea.) 

Mulţumesc mult de aprecieri.

Cât despre gugluit, ce să zic, cine n-ar fi invidios pe un fotograf de la playboy 🙂

July 18, 2008 4:49 AM

Blogger Wandering Elf said…

Vlad nu te supara, tare as aprecia daca ai comenta la obiect si la subiect. Si nu la ceea ce ai tu in cap despre, asa in general, bai ce frumoasa este viata.
Adica la situatia de fapt si nu la general despre, bla bla zambarici.Iar chestia cu fotograful chiar ca nu am gustat-o. Pe mine ma cheama Mihail de fapt. Numai ca stii prea bine ca nu la asta m-am referit cand am zis de indexare. Ci la mizeriile pe care le-am indurat pe blogul tau, de la un individ cu probleme. Care mizerii acum incep sa extinda in inboxul meu. 

I’ve had it enough, asa ca nu mai am putere sa apreciez chestiile astea “de detensionare”.

July 18, 2008 5:55 AM

Blogger Wandering Elf said…

Si Tapirul, Vlade, este o chivuta pentru mine. Pentru ca numai o chivuta incepe prin a spune despre cineva care nu il cunoaste ca e un zero profesional, ca e o nulitate. Nu te supara, reactiile mele ulterioare au fost prea pepsi pentru acest slander 100%.
Nu ai zis nimic pe blogul tau, l-ai lasat sa isi faca mendrele cum a vrut. Ok, are issues, e pretenul tau, dar speram in faptul ca ai un spirit al corectitudinii.Nu e prima oara cand sunt atacat in halul asta, a mai fost una, numita Cheshire Cat pe blogul Zazei, dar cel putin a fost mai stilata. 

Nu iti scot blogul de pe lista mea, nu o sa te evit. Am zis-o de 2 ori: imi place cum scrii, cred ca poti scoate ceva de valoare si imi place de tine ca non-zombie filosofic. Si tocmai de aia sunt direct cu tine si iti zic exact cum stau lucrurile cu mine. Sper ca intelegi ce zic.

July 18, 2008 6:04 AM

Blogger Wandering Elf said…

Little black dress, vezi ca unii spun ca habar nu am despre sujectul asta. 

July 18, 2008 6:06 AM

Blogger Ioana Dark a lu Noe said…
da-i incolo, domle, pe unii.
io zic ca cel mai bine ar fi sa invete Vlad sa-si gospodareasca blogul, ca sa fie clar cine e responsabil de unele si altele.
ma rog, nu conteaza ce spun io. 

July 18, 2008 6:26 AM

Blogger Wandering Elf said…

Ioana, asa e, tot timpul ma las deraiat de tampenii de astea. De parca as avea inca 3 vieti de tocat.De acu o sa scriu numai neurostuff, despre brainul al carui fan esti. Wishful thinking, of course. 

July 18, 2008 7:23 AM

Anonymous Vlad said…
Nene, io am zis ce aveam de zis. Anume, că nu pricep cum se pot duşmăni oameni care habar nu au nimic unul despre altul, însă, reflexion faite, numai aşa se pot duşmăni oamenii. Whatever. După spital, pentru mine blogul e o relaxare, şi un violon d’ingres dezacordat. După spital, certurile internautice sunt greu de luat în serios. Scuzaţi-mă sau nu dacă n-o fac, o să trăiesc cu hotărârea voastră oricum ar fi, na. 

July 20, 2008 12:09 AM

Blogger Wandering Elf said…

Atunci cred ca e corect ca nici tu sa mai fii vreodata luat in serios cu ceva.
Case closed. 

July 20, 2008 12:49 AM

Blogger Zaza said…

Dragă Elf,Fiindcă am fost pomenită legat de TCC, nu m-am amestecat pentru că era clar că lucrurile o luaseră mult prea razna. 

De-altfel, nu mai fac din astea: data trecută se cerea imperativ şi n-a ieşit prea grozav.

Nu, nu-mi plac situaţiile de genul ăsta. Deloc.

Despre ce e în curtea altora, să fie primit dar tac. Prea multe crizisme strică.

Totuşi, ar fi bine să nu te agiţi aşa. Face rău la ten.

July 21, 2008 3:05 PM

Blogger Wandering Elf said…

Draga Zaza,Fiindcă am fost pomenită legat de TCC, nu m-am amestecat pentru că era clar că lucrurile o luaseră mult prea razna.
— “The” nu se pune in acronim:D
Da, o luasera f. razna. Daca imi aduc aminte corect, eu am fost acela care te-am rugat sa intervii.
Faza la care dumneata (sensu Vlad) te uitai la pereti. 

De-altfel, nu mai fac din astea: data trecută se cerea imperativ şi n-a ieşit prea grozav.
–perfectiunea cercului. da, repet si io, chiar eu ti-am cerut asta.

Nu, nu-mi plac situaţiile de genul ăsta. Deloc.
–nici mie!!

Despre ce e în curtea altora, să fie primit dar tac. Prea multe crizisme strică.
–erm…hmm…sa numaram si sa comparam posturile crizate de o parte si de cealalta?:) Dar hei, tu esti Zaza, asa ca e de la sine inteles crizismul. Glumesc, ok?

Totuşi, ar fi bine să nu te agiţi aşa. Face rău la ten.
—ca si fumatul. si tu te agiti, ba chiar mai abitir (vezi mai sus).
yeap, nu sunt omul cel mai calm din lume, dar nici nu o sa vezi prea multe ecrane cu dramolete personale. totusi, exista o limita, peste care ma infurii. ambii (stii despre cine vorbesc) au trecut-o premeditat. ambii, neprovocat.
mai mult, in cazul in speta criza nu a fost inceputa si nici continuata in curtea mea. la mine a fost doar un gust amar despre care am zis.

July 21, 2008 4:07 PM

Blogger Luci Sandor said…
Saracul Vlad, acum 5 ani (sau sint mai multi de cind ne-am intilnit cu totii pe imed), parea cel mai dus. Acum e de departe cel mai normal, fiindca e singurul care nu a emigrat. Desigur, daca deschid un astfel de subiect, jumatate dintre emigrantii “grupului IMED” imi vor da dreptate si jumatate imi vor propune sa le tund iarba sau sa le spal veceul. 

July 22, 2008 11:26 AM

Blogger Wandering Elf said…

Salut Luci,Commentul tau contine mai multe semne de intrebare decat contine raspunsuri (ca sa fiu pretentios, again!): 

1. de ce “saracul”? este un ipu al zilelor noastre?:D

2. ce e imed?

3 ce subiect nu trebuie deschis? “saracul vlad – de ce nu a emigrat”, “imed”, sau “hai sa emigram in valuri”? sau, “bai, daca iti faci blog, fa bine si mentine un pic de curatenie”?

4. gura lumii sloboda, fiecare cu opiniunea matale. fiecare cum simte, unde ii e mai bine (temporar), unde motorul a toate ,care se numeste “speranta”, duduie mai tare.

5. nefiind in imed, nestiind despre ce este vorba, nu am cum sa fiu de acord cu tine. dar nici sa nu fiu. asadar, sunt a 3-a jumatate.

And welcome, ca asta ar fi primul tau coment la mine.

July 22, 2008 11:42 AM

Blogger Luci Sandor said…
Imed este un forum, unde a inceput probabil toata frasuneala umefista pe net, pe la 2002. Si Tapiru, si Vlad au trecut pe acolo, si inca altii. Apoi s-au divizat in mai multe forumuri si s-au reunit, s-au excomunicat si rebotezat, s-au lasat si reapucat, s-au mutat de pe forumit pe blogherit. La un moment dat, s-au intrebat daca esti tot una cu acel Elfstone. Cred ca e coincidenta, respectivul a ajuns totusi rezident… 

July 22, 2008 1:50 PM

Blogger Wandering Elf said…

Gotcha. Dupa cum am mai zis, nu sunt medic. Si nu, nu sunt Elfstone, desi “wandering” vine de la ceva ce tine de medical – cred ca te-ai prins de la ce. Eventual comunica-le, te rog, daca nu s-au lamurit deja, ca eu sunt altul:)
Altcineva, pe un alt blog, mi-a aruncat mai demult ceva de genul “voi medicii nu aveti simtul umorului”.
Lucrez in ceva conex, de fapt domeniul a fost inceput de medici. Dar ceea ce lucrez este destul de departe de wet stuff. Daca o sa ai rabdare sa frunzaresti ce am baguit pe aici, o sa te prinzi cam care este background-ul meu si cam ce fac acum.
Interesant mi se pare ca sunt atati medici (mai general, absolventi de medicina) care se apuca de forumit, ulterior de bloggerit.
In “Grey’s Anatomy” nu bloggereste nimeni:) 

July 22, 2008 2:28 PM

Blogger Luci Sandor said…
“Sunt atati medici (mai general, absolventi de medicina)”. Corectie: nu “medici”, ca e destul de greu sa ii mai prinzi dupa ce intra la rezidentiat. Si cei din Grey’s Anatomy (credeam standardul e Scrubs) or fi forumat sau blogat inainte de primul episod, daca au avut si niste ani de grad school departe de tzara. 

July 23, 2008 10:24 AM

Blogger Wandering Elf said…

Dar Vlad nu are ani de grad school in alta tara inainte de rezidentiat si tot forumeaza. Si toti ceilalti care raman in tara, la fel si cu ei.
Si ar mai fi o diferenta. In Ro. medicina nu se face ca grad, ca in state.Standardul pentru mine e House, desi recunosc, spitalele arata mai repede ca in Scrubbs. Tare as vrea sa vad un House in action fara vreo 100 de lawsuits pe urma lui. Si o directoare de spital ca cea din House.
Grey’s Anat. e placut de multi penca are “drama”. Mie imi place faza cu cele 2 surori, diferenta de 10+ ani intre ele, ambele rezidente. A da, si lectiile morale sunt bestiale. 

July 23, 2008 11:36 AM

Blogger Wandering Elf said…

O alta chestie interesanta care ai zis-o (spun toate astea ca sa te fac sa revii pe blog si sa faci astfel trafic, desi pare-se ca esti in spatele unui anonimizator, asa ca nu contribui la inghesuiala, pleeaase contribuie!:) ): “Corectie: nu “medici”, ca e destul de greu sa ii mai prinzi dupa ce intra la rezidentiat”. Sa inteleg ca rezidentul nu e medic inca? Poate ca intrebarea ti se pare prosteasca, in mod sigur ca once upon a time am avut in fata ochilor ierarhia medicala. 

July 23, 2008 1:31 PM

Anonymous Vlad said…
După umila mea părere, rezidentul nu e medic. Sigur, dupe facultatea din Bucureşti îţi dau o diplomă care nu valorează nimica, pe care scrie…”doctor-medic” şi în paranteză “acesta nu este un titlu ştiinţific”. Dar setea de prestigiu şi mesianismul fostului student îl îndeamnă să-şi pună cât mai repede un ecuson de zgardă, pe care scrie, cu litere de aur, “Dr.”. 

July 23, 2008 10:20 PM

OpenID madelin said…
Abea acum am vazut disputa, aici. In Mahala m-am abtinut si am sperat ca se va stinge usor. La un moment dat parea un inceput de reconciliere. Sau de dialog, daca reconciliere e prea mult spus.Cu toate riscurile din lume, voi zice si io ceva. 

Zaza are dreptate.
Vlad are dreptate.
Ceilalti au toti cate ceva dreptate.

Sa ma iesplic.
Da, viata e mult prea frumoasa si complicata pentru a da mai multa importanta decat trebuie unor divergente minore, neverificate in practica, fara urmari directe samd. Dar om avea ceva prin gene, speaking about uman si balcanic.

Tapirul, pe care il iubesc nespus si alaturi de care sunt si voi fi totdeauna, ca sangele apa nu se face, are si el defectele lui, ca om e. Io le vad pe ale lui. Ca pe ale mele proprii si personale nu le vad pe toate (paiul din ochi) si cre’ ca mi-ar fi de folos cate o urecheala din cand in cand. Tapirul e un tip coleric. Care se aprinde repede, se inerveaza brusc si cauta metode de convingere pana in panzele albe, daca lui i se pare ca e atacat fara un motiv serios si mai ales atunci cand pune suflet in ceea ce face si mai ales cand are o precedenta stima pentru partenerul de eventual dezacord. Altminteri l-ar durea in basca. Ar spune o injuratura scurta si ar trece mai departe. Asta nu justifica intr-adevar trecerea unor limite pe care alege sa le treaca stiind ca va infrunta demoni. Folosirea unor date private e una din aceste limite. Usurinta de a cenzura, la
fel.

Lucisandor si tu, elf, aveti tot un temperament oarecumva mai fast and furious asa. De aceea ati intrat in conflicte cu balacareli cu el. Stefan este mult mai calm si, deci, mai adanc argumentativ, am banuiala ca uneori stia exact pe ce botoane sa apese ca sa-l provoace pe Tapir (e perceptia mea, proprie si personala).

Tot stefan a zis, pe vizuina, cum ca daca vrei anonimitate pe net tre’ sa iei masuri in consecinta. Adresa de email nepersonalizata, nepostarea nici unei date personale, nici chiar a numelui (apropo de A.), folosirea de proxiuri, si aci ma opresc ca atat ma pricep.

PS 1
Mihail, si io te-am gugaluit si sunt sincer impresionata. Iata doua chestii pozitive din toata tarasenia, ai doua fete uluite cu simpatie 🙂

PS 2
Chestia cu fotograful-playboy a lui Vlad a fost o gluma-incercare de atenuare a tonului amar.

PS3
Relaxarea pe blog si pretuirea timpului liber placut pe care il fur dintre celelalte indatoriri rutiniere le marturisesc si io, chiar daca risc sa nu ma mai iei niciodata in serios, elf.

PS4
Cred ca nu voi doi ar trebui sa fiti suparati pe Vlad, el ar avea toate motivele din lume sa fie amarat pe voi. Voua s-ar putea sa nu va treaca sau sa va treaca greu, lui o sa-i treaca repede pentru ca bucuria scrisului, provocarile intelectuale, placerea conversatiei placute cu preteni chiar si virtuali sunt mai presus de alelalte, asa cum singur zice. Si io cred la fel, asa ca asta nu e o luare de aparare.

July 24, 2008 9:10 AM

Blogger Wandering Elf said…

Bun si eu ce trebuie sa fac acum? Sa cer scuze lui Vlad ca sufera, ca nu am inteles.
Vlad needs to clean up his mess si asta nu vrea sa inteleaga. I s-a mai spus, nu sunt primul.
Evident ca nu m-am chinuit deloc sa imi ascund identitatea. Asta nu inseamna ca oricine sa inceapa sa urle ca apucatul pe oriunde, orice. Pentru ca, vezi tu, daca lucrurile astea incep sa fie indexate aiurea, atunci nu o sa mai fiu ok. De aceea zic ca Vlad tre sa faca niste curatenie in ograda lui.Restul, deja e istorie. Ce nu prea inteleg este: de ce Vlad trebuie atat de discutat-ocrotit etc.. E bibelou de portelan, sau ce? E major, e vaccinat etc. asa ca poate sa ia decizii. Si de fapt le ia. Cand alege sa imi arunce cate o vorba de genul “iarna nu-i ca vara”. Dupa care, acts cool, as fi nothing ever happened. Chestie la care incep sa cred ca sunt luat prost. 

Sa inchei cu acest subiect; nu voi mai raspunde pe aceasta tema. Te rog nu implica terte persoane despre care nu sunt sigur ca stii prea bine ce s-a intamplat, sau despre care eu nu stiu prea bine ce s-a intamplat.
Si, te rog!, nu mai fii impresionata, ca nu ai de ce.

July 24, 2008 10:19 AM

OpenID madelin said…
Nu implic pe nimeni din afara. Sunt terte persoane care au comentat acest post! Iar daca intre toate aceste personaje exista o istorie trecuta pe o tema asemanatoare, in legatura cu ce au postat ei aici, nu vad de ce nu as putea raspunde / cita.OK, nu mai sunt impresionata. 

Iar chestia cu Vlad, e much to deep for you to understand, I guess.

Altfel, bineinteles ca sunt musafir pe blogul tau acum asa ca iti respect decizia. Iar comentariul meu nu l-am scris pentru ca tu sa trebuiasca sa faci ceva. E o opinie, atat.

July 24, 2008 11:55 AM

Iar aici urma comentariul meu care nu a mai vazut lumina monitoarelor. Comentariul 29, cred:

OpenID tapirul said…
“on and on” nu e chiar on and on, este asta: 

…In concluzie, daca decideti sa nu mai participati la discutiile de be blog, nu va avea nimeni nimic de pierdut (respectul meu l-ati pierdut demult, in ciuda – si de fapt cu atat mai mult – stralucitei cariere academice a dumneavoastra . Nu am iluzia ca dumneavoastra dat doi bani pe respectul meu.

O nota aici, nu ne faceti nici o onoare, nimanui, prin faptul ca participati la discutiile de pe blog, asa ca amenintarile dumneavoastra (repetate) – sper ca intelegeti figura de stil din spatele cuvantului
“amenintare” – ca nu o sa mai scrieti sunt cel mult hilare.

Conflictul dintre mine si elf este vechi, cei care au chef pot sapa pe blogul lui vlad. O singura nota fac aici, conflictul a fost initiat de elf, nu de mine, cu atitudinea lui condescendenta si ironic-superioara. Si cu ne-intelegerea din partea dumnealui a unei serii de intrebari pe care l-am intrebat. Poveste lunga si veche.
Cum acesta este blogul elfului, banuiesc ca ar fi mai indicat sa ii raspund pe blogul meu. Sau poate ca nu – nu ar trebui sa raspund deloc.
Pentru publicarea numelui imi cer scuze, am facut-o in fierbinteala momentului. O sa il sterg din comentariu si din baza de date. Pentru ce am scris in comentariu si in mesajul trimis elfului NU imi cer scuze, pentru ca nu am de ce. Nu m-a iritat (cum gresit crede elf) ca “m-a facut” personal tehnic, ci faptul ca nu mi s-a adresat direct, cand stia foarte bine cine e personalul tehnic pe blog. Doi, m-a iritat condescendenta din maxima lui (semantica, numiti-o cum vreti) cum ca lucrurile complexe nu sunt si cele mai bune, dimpotriva. Genul asta de atitudine ma scoate din sarite. Cu atat mai mult cu cat vine de la un individ care m-a jignit NEPROVOCAT (eu l-am jignit si eu, intentionat dar provocaat) si continua sa o faca. Intre toate insultele, cel mai mult ma scoate din sarite insultarea inteligentei – si asta face elf vis-a-vis tapirul.
Cam atat

July 25, la o ora sau alta