teoria unificată a câmpurilor

Calatoria temporala exista si e posibila, se lucreaza in secret la ea (eu cel putin), dar sa va spun un secret (care rezolva paradoxurile cu omoratul lui bunicul): datorita caracteristicilor spatiu-timpului, noi putem fi martorii evenimentelor din Timp, dar nu putem interveni pentru ca nu suntem fizic acolo. Suntem intr-o alta dimensiune din care putem accesa elementele de baza (câmpurile) unui timp anume. Este ca si cum am privi ceva la televizor. Sau mai degraba holovizor. Suntem un fel de fantome imateriale care bantuie prin spatiu si timp, chibiţi si voyeuri, limitati la un singur simţ si văduviţi de celelalte (in calatoria temporala nu auzim, nu mirosim, nu gustam, nu pipaim… dar interesant, simtim gravitatia, pentru ca, nu-i asa, gravitatia si electromagnetismul – lumina – sunt intre cele patru campuri esentiale, care deci intra intim in ecuatia spatio-temporala pe care o folosim cand calatorim in timp). Asta cand calatorim in trecut; cand calatorim in viitor tot ce vedem este o amestecatura de culori si forme din care cu greu distingem ceva pentru ca din momentul in care am vazut viitorul (si stim ce se va intampla), comportamentul si atitudinile noastre din prezent se vor schimba, ceea ce va altera viitorul-deja-vazut si va suprapune viitorului-deja-vazut un viitor alternativ. Pe masura ce tot mai multi oameni vor calatori in viitor (si de fapt de fapt si in trecut, pentru ca vizionarea trecutului ne schimba atitudinile si comportamentele actuale, ceea ce, pe cale de consecinta, va schimba si viitorul), viitorul devine din ce in ce mai blurred si nu mai distingem nimic. Si de fapt pe masura ce timpul trece chiar si trecutul (si anume trecutul recent, ala de dupa inceperea calatoriilor in timp) devine blurred si suprapus pentru ca, daca stai si te gandesti, trecutul “ieri” era alaltaieri viitor, si era blurred already, pentru motivele exuse mai sus.

Vor fi totusi si elemente vizibile in viitor si anume evenimentele care nu pot fi alterate prin actiunile presente. Piatra Mortatului de la Plostina de exemplu va fi destul de clara (sunt putine viitoruri alternative in care Piatra nu este acolo). George Bush va fi tot acolo si tot prost, ca stim ca prostii sunt imperturbabili si atemporali.

Plostina e eterna.

One thought on “teoria unificată a câmpurilor

  1. intr-adevar campurile sunt unificate precum campiile indiene sau cele din nordul americii latine pe unde circula fara indemnizatie jaguarul ,precum cimpanzeii de bucuresti sau basescu care are otita si colita ,intrucat toate campurile precum economia s-au unificat incat avem aceasta situatie fapt deja mentionat intr-o alocutiune de jeferson presedintele confederatiei sudiste,cand a stabilit cum trebuie sa se dezvolte burghezia,sau capitalismul care este cu un pas inaintea socialismului ,acesta fiind pe marginea prapastiilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *