întâlnirea dintre pământuri

io si Gogu suntem gazde pe rând (elveţiene), mai vin familia Cerbu din America (toţi cinci), Coiotu’ din Suedia (toţi numa’ iel), şi familia Gafta din Franţa (toţi amândoi).
io am făcut ciorbă de perişoare (la comanda coiotului) şi iahnie de fasole, şi am umplut frigiderul de bere. am calculat (cred) care unde dormim – io mi-am rezervat buda, comform unui obicei străvechi.
vineri îl invadăm toţi pe Gogu (el are, pe lângă noi, si doi motani, săracii), şi merem sâmbătă la Lucerna (care ne-om trezi), în următoarea formaţie: Cerbu şi familia în maşina lui Gogu, Gogu si nevasta pe motocicletă, io şi Coiotu cu familia Gafta. motanii rămân acasă şi fac o sfeştanie.

7 thoughts on “întâlnirea dintre pământuri

  1. sa mor de n-am citit postul asta de fro 4-5 ori! :)) e divin! nu stiu cine-s cetatenii si pen’ce se intrunesc. si nici nu-i treaba mea. dar asa de fain e pusa in 10 randuri o intreaga nebunie ce va sa vie… incat zambesc pe sub mustati fix ca pisicile bisericoase…

  2. Vreau vacanţă, da’ n-am. Frumoz şi Madelin. Şi am vrut să comentez ceva la Sfintu Gheorghe de Dunăre, da’ m-am abţinut, că era porcos. Of.

  3. A fost sen-za-tio-nal!!! Ciorba de perisoare delicioasa. Cerbu a fost vanat le 2 noaptea cu o plasa pt muste! Am baut beri de ne-au iesit pe nas (ma rog si prin alte parti la unii…)
    Un motan s-a ascuns. Altul a fost ascuns!
    Nu am mai ajuns la Lucerna. Nici nu aveam cum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *