avocaţi

abia acuma văz – în treacat – că domnul elf mă ameninţă (nu, nu ma ameninţă, îmi comunică numai) cu avocatul.

but by all means, domnule elf! by all means!

mesjaul citat aici dedesubt (postat de domnia ta in absoluta cunostinta de cauza asupra identitatii mele) este deja tradus si asteapta sa ajunga pe orice listserv posibil. Inclusiv la avocatul domniei tale. Astept in continuare dovezile domniei tale cum ca te-as fi plagiat. Acuzatie serioasa, domne, mai serioasa ca libelula mea.

Adevarul este ca e vina ca te iau in seama.
Vai de capul tau, mi-as face pacat cu tine sa fac o plangere formala universitatii. Evident ca nu as fi facut nimic, am vrut doar sa iti arat ca depasesti limita. Atat de slab esti, incat incepi sa urli imediat ce auzi cuvantul slander. Imi iei bucati din ce scriu eu si invarti ca fiind al tau, rescrii orice, ciupesti paragrafe, scoti din context, doar-doar nu te vede lumea cum te apesi cu capu-n zid da’n proasta.
Ai devenit infect in limbaj in 5 minute – acum iti inteleg apetenta pentru manele.

Traieste in pace, eventual du-te la un specialist pentru niste pastile. Caci cu atitudinea iti vei face singur rau. Good luck in landing that job. And especially in keeping it. Am mai vazut oameni ca tine: sa faca in ciuda, sa se puna contra, sa fie ei ai dracului, ca atat e manlinessul lor. Si in 5 secunde clacheaza in injuraturi. Ori si-au terminat studiile in 10 ani – din mila profilor, ori au ajuns in joburi de 2 lei.

Te-ai umplut singur de respect prietene, te-ai pus singur in nisa in care apartii. Daca pe blogul tau (nu e al lui Vlad, de fapt, dupa URL si cine il si l-a gazduit) esti in stare sa scrii atat de ganghist si dupa-blocuri, mi-e clar ca trebuie sa fii tratat cu delicatete.

Vaya con dios.

Am vrut sa iti interzic accesul pe site-urile tapirul.net, dar ulterior am vazut amenintarea cu avocatul si mi-am imaginat ca o sa zici ca iti interzic accesul de frica. Nu, domnule elf, nu mi-e frica de dumneata. Cel mult mi-e mila.

Cateva precizari, mai ales pentru ca domnului elf pare sa ii placa asa de mult adevarul. Iata:
– intre mine si domnul elf nu a existat NICIODATA vreo intelegere apropo de ce postam si ce scoatem de pe blog. Il provoc sa vina cu dovada. Daca dovada e autentica, imi cer scuze anticipat. Dar nu exista. Chiar daca ar fi existat, bunul simt cere sa te adresezi celui cu care ai avut intelegerea, nu sa abordezi – înțepat – rudele.
– ce fac eu pe paginile alea nu este, prin definiție, defăimare (lăsând la o parte pretențiozitățile anglo-valahe). Am reprodus ce a spus WE despre mine si am incercat sa ofer niste explicatii. Bune, rele, cum or fi. Explicatii. Cine are suficient timp la dispozitie poate citi si vedea.

2 thoughts on “avocaţi

  1. nu e domne kindergarten. De ce zici asta? Pe mine ma infurie tare mult nedreptatea si atitudinea de genul atitudinii lui elf, care nu are domne timp sa citeasca, dar are timp sa ma faca albie de porci pe pagini intregi, totul din cauza faptului ca nu reuseste sa inteleaga ce vreau eu sa spun – mi-a pus o eticheta sdi cu aia defilez.

    A fost fain in Freiburg, dar cam scurt, am fost tot intr-o fuga. Si era lapovita.
    Acum sunt in Metz asteptand pasaportul. Am vazut si Luxemburgul cateva ore….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *