mode

Sau moduri. Sau mozi? care e pluralul de la modă?
So anyway.
Printre tinerii americani tiineigeri se poarta o tunsoare cumva retro: par lung, hăhlăciugos, care acopera urechile si cade peste faţă; incep sa apara si perciunii, vaz eu.
In college sunt inca “normali” (par tuns scurt), dar incep deja sa intre liceenii de noua moda. Astia de 30+ se poarta tunsi foarte scurt, chiar rasi in cap.

La gagici se poarta aceeasi uniforma. Blugi mulati (de regula pe funduri care sunt martore noii revoultii alimentare – corn syrop, corn starch, high-fructose corn syrup and company) si in general doua bluze (sau o bluza si un maieu), din bumbac moale, strans pe corp. Bluza de desesubt (sau maieul) MUSAI sa depaseasca bluza de deasupra si sa îmbrăţişeze asa cam jumatate din fund. De alta culoare evident. Bluza, nu fundul.

A cam trecut mosa buricului a-la-Britney Spears

Anul asta s-a impamintenit o moda oribila la ochelarii de soare, niste ochelari patratosi care acopera jumatate de fata si dau un aspect de libelula purtatoarelor. Cam asa:

Powered by ScribeFire.

One thought on “mode

  1. Hă. hă, şi la noi e moda cu ocherlarii de muscă. De fapt, doar din ăştia mai găseşti. Cât despre hainele tinerilor, ele se inspiră, din câte am înşeles după o telenovelă cares e cheamă rebelde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *