yahoo

Krossfire se intreba pe blogul lui daca yahoo e hadicapat sau nu. Raspunsul meu automat a fost “Da!” – trebuie sa marturisesc ca nu mi-a placut de yahoo de la inceput (nici nu mai tin minte ce magarii au tot facut; serviciul lor de email sucks anyway iar yahoo beta e o labă); am fost prins insa in capcana messengerului – mai toti prietenii mei de chat sunt pe YM sai nu am incotro.

Recent insa constat ca messengerul merge ca dracu. Sau mai bine zis nu merge. Ma conecteaza si ma deconecteaza instantaneu si apoi intra intr-un loop cretin (asta pentru ca are “reconnect on disconnect” selectat). Nu e messengerul in sine ca acelasi lucru se intampla si din Trillian sau Gaim. Pe Meebo sau pe pagina lor web merge.

5 thoughts on “yahoo

  1. pai cum spusei nu a fost de la progam in sine, ca face la fel si cu yahoo messenger si cu trillian, ceea ce inseamna ca e de la protocolul de conectare prin program de messenger as opposed to… care se face prin diferite canale sau… uatever, tu stii mai bine
    o sa incerc si pidgin

  2. in schimb a mers la mine aseara…. yahoo iar coace ceva probabil. Stau si ma ganedsc si nu imi amintesc de ce YM ne-a lured pe toti? Intre amicii mei cel putin, numai foarte putini au MSN messenger, desi parca MSN au fost primiii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *