technology day

azi stelele au fost într-o poziţie că aşa:

– al doilea monitor legat de hârbul de calculator de la birou a început să nu mai răspundă. Rămânea aşa fixat cu ultima imagine de pă el. A trebuit sa dau disable-the-second-monitor/enable-the second-monitor cam repetat.

– Mplus, ăla de pe serverul serverul umbrella unde se afla virtual computer lab a inceput sa se comporte ciudat: dădeam să… cum se zice? run?… runeze?? un model, şi după ce flicărea o secundă-doo, dispărea. Adică, nu apărea. Output-ul.

– programul Stata de la mine de pe comupter… i-am dat să stata2mplus un fişier care avea niste variablile cu valori numere întrergi (0, 1, şi 2). Dupe aia i-am zis lu’ Mplus sa run..eze un program cu fişierul respectiv… ţi-ai găsit.. cică a găsit o variabilă cu un non-integer (că îi spusesem lu’ Mplus că variablele au numai valori întregi). Ce facuse Stata? transformase 0 in 0.0000001+e, 1 in 1.0000001+e şi doi tot aşa. Ca numa’ inginerii să priceapă.

– intru pe saitul lu’ Mplus sa vad daca mi-au raspuns Muthen-ii la intrebare. Sanchi, cică site închis din cauză de trojan. (iete, zic, a nins la Mplus în California, zic).

– altceva nu am mai observat, da’ orişicât.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *