tenis de masa

Domne, pe franţuz (Didier Leclerc) il bat repede – nu ii plac loviturile laterale. Joacă cam molcom şi cam adormi, şi aşa îţi mai fură câte un punct. De kinez tred destul de usor – de regula la turul doi te încontrezi cu un kinez, Lao Cho-cam-asa-ceva. Lui asta ii plac servele rapide in cross-court (cross-table?), dar daca ii dai un lung de linie il descumpanesti. Mai greu da’ il bati.
E, la tura a treia ori imi intra un neamtz care joaca numai cu fileul (cum se numeau loviturile alea de lovest marginea fileului dar cad in teren si se considera bune? – cand jucam la bloc le denumeam “neţ” – de la nets, banuiesc. Ca si “henţ” si “ofsaid”), ori imi intra un american cu nume banal (John Smith) pe care nu’s cum dracu’ pot sa il bat ca acopera tot terenul.

Jocul e tare realist, dureaza un pic sa prinzi miscarile. Nu clickai nimic, misti doar mausu’ catre minge. Mi se pare foarte bine realizat dpdv al realismului si 3D-ului (kro$$fire poate sa ne dea mai multe insights in chestiile astea, ca el e maestrul jocurilor).

Chiar, kro$$fire, asta in ce categorie il bagi?

Games at Miniclip.com - Table Tennis Tournament
Table Tennis Tournament

Amazingly realistic table tennis game!

Play this free game now!!

4 thoughts on “tenis de masa

  1. Faptul ca e facut in Flash ma uimeste. Pe vremea meaaaa (adica pe vremea cand programam joculete) Game Maker era superior Flash-ului tocmai pentru ca suporta actiuni atat de complexe in script si putea oferi impresia de 3D. Sunt unii care au tinut sa demonstreze ca nu e asa.

    Da, l-am batut si eu pe frantuz 🙂

  2. io am ajuns in finala si m-a batut un rus.
    e tare realist si in amanunte mici – mingea care sare si ricoseaza chiar si din panourile din fundal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *