ziua a treia….

Inca ma mai invart prin’prejur incercand sa gasesc ceva de spus lumii. Sau mie insumi. Am frecat temele un pic ca sa imi fac de lucru, cu image headere cu tot (am experienta suficienta ca cu asta imi folosesc eu procrastination strategies – pe blogul meu alalalt, secretu’, unde nici acolo n-am mai scris de mult).

Iete, imi zice deja ca am folosit 4% din spatiu si sa buy more. Asa o fi?

Orisicat. E noapte (io noaptea functionez) citesc o carte plicticoasa despre factor analysis, ma asteapta un teanc de articole (le-am printat pe spezele universitatii, acum ca am 2 (doua) spatii-birouri (pana acum nu am avut nici unul).

Ma gandeam la niste sectiuni de le-as putea creea. Una s-ar chema “Cu naşu’ ” – amintiri din studentie si sfaturi practice (se mai practica, nu? Nu?? pacat). Alta ar fi “Ploştina eternă” – povestiri de la Ploştina, acasa-ul meu (poate chiar schimb numele blogului in “Priporul Ploştinii” asa cum se denumeste blogul meu secretul. Ala unde nu am mai scris demult.

Poeziile nu vi le arat. Sîc.

Altceva?

Ha, maine am ultimul curs de predat, joi le dau examen si am scapat de ei. De munca nu am scapat ca muncesc full-time job, soarece de calculator (cred ca se cheama data analyst/research associate, ceva de genul asta). Teachingul chiar imi place dar nu imi place ca nu am timp sa ma pregatesc cum trebuie pentru teaching, si ma simt mereu vinovat.

Am numai 8 studenti vara asta, e ca la coada la film cand mai intrai in vorba cu unu’ altu. In timpul anului am avut cate 40-50.

La toamna dau proposal-ul, asta e sursa de postponizare.

Numa’ bine

3 thoughts on “ziua a treia….

  1. Hăhăhă. că parcă nu putem să le vedem noi (poeziile), la poezie.ro 🙂
    Foarte meseriaş bannerul.
    Cel puţin în cazul meu, blogul a luat direcţia pe care a vrut-o el. Când unu şi altu mi-au zis să fac blog, habar n-aveam ce să scriu în el. Acuma, se scrie singur.
    Succes în continuare

  2. in banner, in stanga, se vede o felie din gradina de cartofi de la Plostina – casa e un pic mai incolo. Uite poate va arat poze – parce e un widget cu flickr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *