guys like to have fun

răsfoiesc forumul posesorilor de Ford Escort, că ma gândesc că e timpul să mă mai ocup de micuţa kiku-san. Trebuie se pare să îi schimb starterul, că a început să aibă probleme săraca. So anyway, din una în alta dau de un topic “how to” despre cum să cureţi înăuntrurile maşinii cu aşa numitu-ul “seafoam” (e şi un verb, “to seafoam your car”). Unu din efectele lu’ seafoaming the car este ca maşina o să scoată, o vreme, o gămada de fum, după cum ne zice autorul topicului. A nuisance, ain’t it? Nah. Not for guys.

Lassie, don’t try, you won’t get it.

6 thoughts on “guys like to have fun

  1. pi am apucat de am facut deja, da’ vreau sa mai fac ca nu a fost suficient lichid (am impartit un can in trei). O sa fac poze data care vine. Parca se simte la idle, totusi.
    Am schimbat si oloiul dupa ce am pus seafoam in el. Cand se termina benzina in rezervor schimb si filtrul de benzina (am luat deja), ca nu am schimbat inca, si cica trebe la nu’s cate mii de mile.

    Acu am avut probleme cu pornitul, cred ca trebuie schimbat starterul, am incercat sa il dau jos da’ sunt sudate suruburile. Am curatat un contact si a pornit imediat mult mai bine. Posibil sa fie numa’ asta. Am discutat o discutie intreaba pe FEOA. Am pus si o inregistrare acolo 🙂

  2. Vezi cand schimbi filtrul de benzina sa scoti siguranta de la pompa, nu face ca mine care l-am schimbat cu linia sub presiune. La carte scrie cam 12 K la filtru, desi la mine a fost pe la 90. Daca nu mergi cu rezervorul pe fumes cica se infunda mai putin.

  3. da, aia cica sa relieve the pressure, e nu’s ce supapă pe nu’ş unde. Ideea cu siguranţa e bună.

    Eri am testat pornitul cu farurile aprinse si indeed they dim – asta înseamnă că e (şi) de la baterie. Mă duc la Les Schwab să o schimb, săptămâna viitoare expiră warranty 🙂

  4. Am uitat sa zic, dupa ce schimbi filtrul de benzina tre sa dai la cheie sanatos pana porneste, mai bine sa ai bateria buna. Sau parcheaz-o langa preten cu cablul handy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *