20 thoughts on “secrete

 1. observ ca de 1 an incoace da cand am vazut prima oara pe HI5 acest timp de imagine toti barbatii care este adevarati isi insereaza poza in acest template … 😀

 2. Hmmm, vii cu recomandari de sus prin urmare postarea unei astfel de imagini are ceva dubios la mijloc. La prima vedere ai putea fi catalogat drept cocalar, cum se zice la noi, insa aparentele inseala … Ce dilema …

 3. … cand le stii pe toate clar nu stii nimic … era o vorba parca …

  re: P.S – pai nu ziceam ca baietii adevarati au poze de astea pe HI 5 …  scopul matale care era defapt?

 4. pai vad ca generalizezi aici. Sau, cum sa zic, reciproca nu e intotdeauna adevarata. Daca e adevarat ca cocalarii isi fac poze de astea, nu inseamna (in mod automat) ca cei ce fac poze d’astea sunt cocalari (vorbesc de propozitiile logice, nu neaparat cazul de fata).

  Aia cu “the answer to life, the universe and everything” e din “The Hitchkiker’s Guide to the Galaxy” – raspunsul corect e 42.

  Scopul meu nu a fost nici unul. M-am jucat pe photofunia cu o gramada de poze si la asta mi s-a parut amuzant ca, din intamplare, tipa din stanga pare a-mi sopti ceva la ureche (iar capul meu e aplecat cu atentie). That is, she’s sharing a secret with me. Poate ca imi spune cat de cocalar sunt.

 5. atunci logic sau automat ar fi urmatoarele: daca cei care isi fac poze de astea si nu sunt cocalari prezinta grad ridicat de intelepciune, atunci exista cocalari care chiar daca fac poze de astea, au un grad ridicat de intelepciune?

  stiam raspunsul: 42, dar nu stiam la ce intrebare e raspuns …

  tipa din dreapta ce face?

 6. Tapiru e superbaeat, nu e coklar! E ditai bulibashea! Tapire, nu t-e speria, dak ai valuare, tzipa dushmani m-ai tare!

 7. toata viata mea, toata viata mea….
  Nu stiu bre daca sunt cocalar. Cre’ ca’s prea batran pentru asta.

  Pinocchio, da, Obama. Una din tipe e madam Palin (aia din dreapta… cred ca imi ia tensiunea, sau masoara sa vada daca o sa incapa epoletu’…)

  Si, RR, logica aia nu e prea logica.

 8. Pai asa pare el, vazut din fata. Chiar arata a cocalar( whatever that means). Din profil parca tot a tapir seamana.

  Nici eu nu prea vad lojika, poti sa nu apari in poza aia si sa fii superkokalar, for various reasons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *