9 thoughts on “iete c-am votat

 1. asa mi-a zis mama 🙂 (nu’s sarcastic deloc aici). iar la ea probabil ca e vorba de “raul cel mai mic”

  cum ziceam si in comentariile de la madelin, consider ca nu am suficienta cultura politica pentru a putea alege in deplina cunostinta de cauza. cel mult pot incerca sa decid cine sa nu iasa (cum am facut in 2000; acum de exemplu as vrea sa nu iasa basescu, deci o sa imi reorientez votul accordingly).

  iar lipsa mea de cultura politica se coreleaza, evident, cu probabilitatea ca platforma unuia sau a altuia sa fie doar demagogie (caz in care si daca esti plin de cultura politica, tot nu conteaza, ei vor face ce le tuna dupa ce se vad alesi). istoria ma invata ca aceasta probabilitate a fost, si este, in romania, extrem de inalta.

  din punctul meu de vedere eu vreau doar atat, sa am optiunea “none of the above”, iar optiunea asta sa aiba consecinte reale, inclusiv in turul doi – de exemplu daca cei ce zic “none of the above” sunt mai multi decat cei ce aleg pe ala cu mai multe voturi ca celalalt, sa se faca ceva, nu stiu ce anume, ii impuscam pe candidatii respectivi si reorganizam alegeri cu altii

 2. păi şi dacă nu votez, tot la geoană merge ne-votul meu, numa’ că merge numa’ o parte din el (55%, dacă e să ne luăm după turambar). prefer sa îl dau întreg că aşa vreau eu, nu că aşa vrea statistica.

 3. doamne, cata murdarie. si la ce murdarii se preteaaza liberalii.
  mda, dupa peste 10 ani de totala ignorare a politicii, am facut greseala sa ma implic – marginal – din nou. este absolut ultima data, promit solemn.
  imi pare rau de aia 1.9 fanci elvetieni de i-am dat la autobuz ca sa ma prezint la urne.
  m-am razgandit apropo de mersul la vot (in general): daca votul meu e repartizat de catre mine sau e repartizat statistic, e absolutamente tot aia.

 4. Mda. Atuncea cand am zis ca toti sunt o apa si un pamant trebuia sa cred cu adevarat ceea ce spun, fara sperante de. Oare in ce rahat o fi deja patriciu de s-a varat in asa rahat? Indiferent daca e adevarat sau nu.

  BTW, Stefan, si io as fi foarte curioasa sa aflu care sunt motivatiile tale pro-pedeliene. Sau pro-basesciene, that is.

 5. şi iete că n-am mai votat. am băut vin fiert in piaţă în schimb.
  şi mă întorc la starea mea zen.

  PS
  cei cu comentariile că obligaţia de cetăţean, alea, alelalte.
  pas.

 6. acu’ antonescu o dă înainte că el va fi salvatorul româniei, în timp ce tăriceanu îi cam dă peste bot.
  petrecerea continuă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *