continentals!

in Leicester, la o cina indiana (Leicester va deveni foarte curand primul oras din Europa cu majoritate ne-alba), cu Prof. Silverman, sotia, si o colaboratoare.
vine timpul cafelei/ceaiului, comand o cafea, sunt intrebat de care lapte vreau in cafea (nu daca vreau lapte in cafea, si aparent tipa avea mai multe feluri de lapte, incluzand probabil si aberatia de “fat free”). zic “no milk, just black”. la care colaboratoarea – o tipa cam de varsta mea – exclama cu un zambet “continentals!”

Post Scriptum: cafeaua britanica nici nu se compara cu aia elvetiana.

6 thoughts on “continentals!

 1. Nu rezist (spirit simplu, râd usor). Si unde mai pui ca-i de actualitate. Fog over Channel, continent isolated !

 2. Ah, domnu’ Tapiru’, ati fost in Leicester? Io tocmai citeam cu multa placere blogu’ matale (deh, am timp din moment ce am facut o varicela zdravana) cand am vazut Leicester in titlu si am cascat ochii cat cepele! Acu ar trebui sa va explic ca am facut facultatea in Leics si am trait aici ani de zile… fara sa vad un singur Roman… ce sa mai vorbesc de Romani care au auzit de oraselul asta! O mica precizare totusi: Leicester nu va avea o majoritate ne-alba, deja o are! Si in ceea ce priveste mancarea pe acilea in Anglia, a jale mare domne! Zic asta dupa ce am fost in Romania anul trecut pentru prima data in dooj’ de ani… si astia aici nu prea o au cu cafeaua, cel putin Indienii nu prea… dar acum cel putin poti gasi o cafea decenta – in schimb prin anii 90 “cafea” era genul instant! Ce sa mai zic, jale mare domne!

  Salutari din Leics si felicitari pentru un blog f reusit!

  V

 3. dragă vlad, bine ai venit pe blog!
  da, suntem în colaborare mare cu univeristatea din Leicester, io de fapt ar trebui să mă duc acolo cam de două ori pe an, e trecut în grant :-)… planuiesc o vizită prin mai, cred (deşi e posibil să ne întâlnim, echipa, în Londra, că venim din mai multe direcţii)

  mi-a plăcut închisoarea, victoriană aşa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *