6 thoughts on “snobi

 1. pai poate ca din acelasi motiv, nu ma inerveaza hipioţismul in sine, numa’ snobismul hipiot. In manifestarile sale moderne mai ales.

 2. ma tot chinui sa ma gandesc la un raspuns inteligent si nu reusesc. Da’ lasa ca maine trimit dizertatia la comitet, pe 4 defenduiesc si ma mai intorc si io la ale mele.

  Snobismul hipiot, hm. Uite sa-ti dau exemplul care imi aduce aminte intotdeauna de ei. Aici in Corvallis exista un coffee-shop (nu le poti traduce cafenele, cafeneaua e mult prea europeana pentru americani) care se cheama Intrezzone. Cofişopul e tinut in mod special cu un aer asa .. scaune desperecheate, afise ceghevarise sau abstract-tembele (nu’s cum sa le chem altfel), un aer de delasare, un aer hipiot (dar fals si depasit).
  Nu, nu-mi iese bine explicatia.
  Snobii hipioti se duc la Interzzone, se cred enviromentalisti si green (sanchi), beau doar cafea care este Fair Trade, se imbraca asa mai … hippie… Neste hipioti in era consumerismului.
  Dom’ne, nu’s autentici. si sunt SIGUR ca exista manuale, wikihow, guidelines cu linuita de la capat unde poti citi iegzact cum tre sa te imbraci, ce sa consumi, si cum sa ridici spranceana ca sa belong.

 3. domne, snobii hipioti isi cumpara haine hipiote si accesorii hipiote si chestii de la branduri care fac special chestii hipiote, en masse. Intelegi? E o intreaga industrie de masa dedicata snobilor hipioti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *