scrisoare de suport a deciziei comisiei de etică

http://civitas.dogaru.net

Semnatarii aceste scrisori își exprima suportul categoric pentru decizia Comisiei de Etică a Universității din București referitoare la acuzația de plagiere a tezei de doctorat, adusă actualului prim ministru al României, Victor Ponta. La aceeași concluzie – și anume că peste o treime din teza de doctorat a fost plagiată – ajunsese și Consiliul general al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, desființat abuziv de către ministrul interimar al Educației, Liviu Pop, aflat în subordinea primului ministru desemnat, Victor Ponta.

Materialele realizate de Comisia de Etică a Universității din București, referitoare cazul plagiatului lui Victor Ponta, au fost puse la dispoziție pe pagina de internet a Universității

Reamintim că acuzația de plagiat a fost inițial publicată și suportată de prestigioasa revistă Nature, care este în afara oricărei posibile suspiciuni de partizanat.

Guvernul și parlamentul, în frunte cu Victor Ponta, sunt vinovați de abuz în încercarea de a obstrucționa și manipula procesul de evaluare a acuzației de plagiat.

Condamnăm pe această cale politizarea și scăderea standardelor în educația superioară din România.

Series Navigation

2 thoughts on “scrisoare de suport a deciziei comisiei de etică

  1. Sugerez sa se inlocuiasca cuvantul “suport” din :
    “își exprima suportul categoric” si
    “a fost inițial publicată și suportată”
    cu cuvantul “sustinerea” / “sustinuta”.

  2. “a fost inițial publicată și suportată”

    de acord cu Adriana ca ar merge mai bine “publicata si sustinuta”

    ps -am pus-o si la mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *